Yksilöllistä palvelua


Kampaamo Eira ja Maria Oy
Naalipuistontie 5 
01450 Vantaa Korso
puh: 0456354965

liikkeemme aukioloajat:
arkisin ma-pe 7-21
lauantaisin 7-18
sunnuntaisin 9-13VARAA AIKA NETISSÄ
Tule hemmoteltavaksi!

Kampaamo Eira ja Maria Oy on ihanan rento ja lämminhenkinen parturi-kampaamo Vantaan Korsossa, Naalipuiston vieressä. Tarjoamme Sinulle parturi- ja kampaamopalvelut edullisesti ja ammattitaidolla. Teemme mm. hiustenleikkauksia, värjäyksiä, permanentteja ja hoitokäsittelyitä. Kaikki työntekijämme ovat erittäin kokeneita alan ammattilaisia. Meillä voit istahtaa, rentoutua arjen kiireistä ja lähteä aina tyytyväisin mielin, upeilla hiuksilla! Varaa oma aikasi milloin vain kätevästi netissä, net­tia­jan­va­rauk­sem­me kertoo sinulle heti kaikki vapaat ajat sekä palvelun hinnan: varaaheti.fi/kam­paa­moei­ra­ja­ma­riaoy Olipa mielessäsi hiusten siistiminen, värjäys, permis tai rohkea hiustyylin uudistaminen, meillä olet varmasti taitavissa ja turvallisissa käsissä. Tervetuloa nauttimaan yksilöllisestä parturi-kampaamopalvelusta!

 

 


Hinnasto

Net­tia­jan­va­rauk­sem­me kautta näet aina palvelun kokonaishinnan sekä voimassa olevat tarjoukset! Värjäys- ja ra­ken­ne­kä­sit­te­lyi­den hintaan sisältyy lisäksi Nescafe Dolce Gusto- kahvi ja rentouttava päänahan hieronta hiustenpesun yhteydessä. Maksutapoina yleisimmät pankki- ja luottokortit tai käteinen. Tuemme lähimaksua. Hintoihin sisältyy ALV 24%Hiustenleikkaukset
- Otsahiusten tasaus 15€
- Koneleikkaus 2-15mm 17€
- Lasten hiustenleikkaus 26€
- Latvojen tasausleikkaus 29€
- Parturileikkaus alk. 26€
- Kampaamoleikkaus alk. 33€
- Mallinmuutos +5€
- Pesu +7€

Värjäyskäsittelyt
- Tyviväri + leikkaus alk. 87€
- Sävytys + leikkaus alk. 87€
- Raidoitus + leikkaus alk. 87€
- Värjäys + leikkaus alk. 89€
- Monivärjäys + leikkaus alk. 99€
- Liukuvärjäys + leikkaus alk. 99€
- iD Hair Botany kasvivärivärjäys + leikkaus alk. 99€

Rakennekäsittelyt
- Volyymikäsittely + leikkaus alk. 87€
- Permanentti + leikkaus alk. 87€
- Permanentti & Sävytys + leikkaus alk. 114€
- Spiraalipermanentti + leikkaus alk. 117€

Hoitokäsittelyt
- Schwarzkopf BC Fibre Clinix alk. 30€
- SIM System 4 alk. 30€

Kiiltokäsittelyt
- Olaplex alk. 27€
- Igora Vibrance Gloss Boss alk. 30€
- Wella Illumina alk. 69€

Kampaukset
- Pesu + föönaus alk. 29€
- Rullakampaus alk. 65€
- Juhlakampaus alk. 79€

Ripset ja kulmat
- Kestoväri + muotoilu alk. 10€

Ripsienpidennykset
- FLAT 85€  huolto 60€
- Volyymi 95€  huolto 65€
- Classic 75€  huolto 55€
- Poisto 35€

Keratiinisuoristukset
- Kepro KayPro Tecni-Sleek alk. 154€

Hiustenpidennykset
- Teippi, nauha- tai sinettipidennykset 79€/h
- Simply Natural Mago alk. 220€

Kotikäynnit
- Teemme myös kotikäyntejä, soita ja kysy lisää 0456354965 
VARAA AIKA NETISSÄ


Tarina


Kampaamo Eira ja Maria Oy on Vantaan Korsossa sijaitseva asiakaslähtöinen parturi-kampaamo. Yrityksen pitkään historiaan liittyy monia värikkäitä vaiheita. Kampaajakoulun käytyään Eira perusti oman liikkeen Helsinkiin 1960-luvulla jossa hän työskenteli ahkerasti. Perheenlisäyksen myötä siirryttiin lopulta Vantaan Korsoon, vanhaan rintamamiestaloon johon Eira remontoi pienen yhden huoneen kampaamon. 1990-luvun alussa muutettiin jälleen isompiin tiloihin aivan kivenheiton päähän johon tehtiin uudet ja asiallisemmat liiketilat kampaamotoimintaa varten. Samoihin aikoihin Eiran tytär Maria valmistui parturi-kampaajaksi Pepe Åhman kampaajakoulusta ja liittyi mukaan yritykseen. Kampaamo Eira ja Maria Oy sai nykymuotoisen nimensä vuonna 1995 ja nimi on säilynyt aina näihin päiviin asti. Nykyisessä liikkeessä tehtiin iso remontti vuonna 2020 jonka yhteydessä uusittiin pintoja ja kalusteita laajasti. Tiimiimme kuuluu tänä päivänä Marian lisäksi kaksi muuta parturi-kampaajaa, Sarna ja Ritva. Pyrimme jatkamaan siitä mihin Eiran ajatus jäi: palvelemaan asiakkaita aina yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Meille on tärkeää se, että asiakkaamme saavat todella rentoutua ja lähtevät meiltä aina tyytyväisin mielin. Liikkeessämme käykin asiakkaita jo useammassa sukupolvessa ja monien hiuksia olemme laittaneet aina vauvasta vaariin asti, jakaen elämän koko kirjon iloineen ja suruineen. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!